PENAFIAN

 Pengunjung dan pengguna blog ini adalah tertakluk kepada terma syarat dan penafian seperti berikut:

1. Pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, kehilangan benefit, kerosakan dan sebarang bentuk kemudaratan secara langsung atau tidak langsung disebabkan oleh penggunaan maklumat yang terdapat dalam blog ini. 

2. Semua artikel yang terdapat di dalam blog ini adalah pendapat peribadi penulis dan tidak mewakili mana-mana pihak. Artikel ilmiah yang diterbitkan tidak semestinya sangat tepat dan ia diterbitkan sebelum semakan pakar. Kebanyakan artikel adalah berkaitan dengan tugasan penulis semasa berada di menara gading atau yang berkaitan dengan kerjaya penulis.

3. Mungkin terdapat artikel yang tidak lagi sesuai pada masa kini tetapi tetap tersimpan di dalam blog ini sebagai rujukan penulis pada masa hadapan.

4. Gambar-gambar yang disertakan oleh penulis adalah hakmilik peribadi penulis. Pengunjung dilarang mengambil atau menyimpannya sama ada secara luar talian (offline) atau atas talian (online)kecuali mendapat izin daripada penulis dan hendaklah ditulis pautan blog ini.

5. Pembaca / komentar bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan. Pemilik blog tidak bertanggungjawab ke atas sebarang komen yang diberikan dan ia adalah tertakluk kepada Akta Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia. Sebarang komen yang ditulis tidak mewakili blog dan pemilik blog ini.

*Bahagian penafian ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa

0 comments: